Duurzame energie

De omschakeling naar duurzame energie is een onmisbaar onderdeel van toekomstbestendige vastgoedontwikkeling. Wij zetten onze kennis van duurzame energieopwekking graag in om ook uw vastgoed gereed te maken voor de energietransitie.

 

Van zonnepanelen tot geothermie, wij zijn uw partner.

Totaaloplossing voor duurzame energie

Wij onderzoeken welke vormen van duurzame energie het meest geschikt zijn voor uw vastgoed en het beoogde gebruik en stellen een passend advies op (Energie Master Plan). Op basis daarvan ontwikkelen we een technisch ontwerp en verzorgen we de complete realisatie voor u. Zo nemen wij al uw zorgen over de energietransitie weg.

 

Subsidies en vergunningen

Duurzame energieprojecten komen vaak in aanmerking voor subsidie (SDE+). Wij kunnen u volledig ondersteunen bij de aanvraag hiervan. Is er een vergunning nodig? Ook hiervoor dragen wij zorg.

 

Ultra-Diepe Geothermie

Samen met universiteiten en hogescholen doen wij continu onderzoek naar het gebruik van duurzame energiebronnen en structurele oplossingen voor de energietransitie. Zodoende hebben wij een oplossing ontwikkeld voor de energietransitie: Ultra-Diepe Geothermie (UDG). Hierbij wordt warmte die van nature op 4 tot 7 km diepte in de aarde voorkomt omgezet in CO2-vrije elektriciteit. De restwarmte wordt gebruikt om bijvoorbeeld een woonwijk of industrieel gebied in warmte en koude te voorzien. In tegenstelling tot zon en wind is UDG een constante energiebron.

 

Onze dochteronderneming Larderel Energy is contracterende partij voor projecten op het gebied van Ultra-Diepe Geothermie.

> Lees meer over Ultra-Diepe-Geothermie

 

Duurzame energie voor uw vastgoed?

Zet vandaag nog de eerste stap en bel of mail ons voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Wilt u gewoon wat meer informatie? Voelt u zich ook dan vrij om contact op te nemen via 033 - 432 08 89 of info@hermandegroot.nl

Wij zijn aangesloten bij: