Nieuws

Herman De Groot adviseert bij duurzame en innovatieve werkomgeving

HERE TECHNOLOGIES, te Eindhoven

11

Okt

In juli 2016 verhuisde HERE naar de nieuwe locatie in het centrum van Eindhoven; naar de Kennedytoren gelegen bij het centraal stations. Nadat de eerste verdiepingen in gebruik zijn genomen is vervolgens de 11e, 12e en 13e verdieping gerealiseerd.

Elke verdieping heeft een andere indeling gekregen als gevolg van de dominante stalen kolommenstructuur in het gebouw. Het ontwerp is per verdieping voorzien van een thematische ontwerp; een wereld regio met een eigen kleurconcept. Dit refereert aan de kerntaak van HERE: navigatie. Het basis concept voor HERE is: ‘office mapping from world to desk’. Iedere verdieping heeft fotografie (from above) en benamingen van de betreffende regio inclusief de GPS Coördinaten. 

Op iedere verdieping is de entree voorzien van een grote vergaderruimte. Daarnaast is een variatie aan werkplekken opgesteld; open werkplekken, samenwerkplekken, stilteruimten en teamruimten. Overal zijn stroomvoorzieningen opgenomen en er is een krachtig draadloos netwerk. Er is een zorgvuldig klimaatconcept bedacht en er is een akoestisch plan ontwikkeld; comfortklasse A.

Het project is onlangs gerealiseerd en opgeleverd.

Als adviseur voor de installaties van dit project heeft Herman de Groot meegewerkt aan een duurzame en innovatieve werkomgeving voor de medewerkers van HERE. 

Extra leuk te vermelden is dat het project in de race is voor de ARC17 Awards, een belangrijke architectuurprijs voor het allerbeste werk.

LinkedIn

Googleplus

Volgend bericht