Nieuws

Herman De Groot Ingenieurs feliciteert NLIngenieurs met haar 100-jarige jubileum

14

Nov

Donderdag 26 oktober jl. zijn een aantal van onze medewerkers aanwezig geweest bij het congres ‘’De Ingenieuze stad’’, georganiseerd naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van NLingenieurs. Deze middag stond geheel in het teken van het aankaarten en oplossen van problemen die ontstaan in huidige steden. Hierbij kan gedacht worden aan het energievraagstuk en luchtkwaliteit, maar ook aan mobiliteitsproblemen of de integratie van techniek in de bewoonde omgeving.
 
Deze onderwerpen zijn besproken vanuit het oogpunt van ingenieurs en de waardevolle bijdrage die zij leveren bij het oplossen van huidige en toekomstige uitdagingen. Hierbij lag de nadruk op de woorden ‘’ingenieus’’ en ‘’vernuft’’. Alle behandelde onderwerpen kwamen uiteindelijk neer op dezelfde vraag: hoe kunnen we onze projecten slimmer aanpakken en tot betere (toekomstbestendige) oplossingen komen? Om dit te kunnen realiseren, moeten adviezen vanuit een ruime blik gegeven worden: het geconstateerde probleem wordt integraal bekeken, waarbij samenwerking wordt gezocht tussen verschillende vakgebieden.
 
Door de aanwezigheid van brede kennis binnen ons bureau (van vastgoedstrategie tot installatietechniek en van zonnepanelen tot warmte-koude opslag), kunnen wij u van integrale en toekomstbestendige adviezen voorzien. Wilt u hierover van gedachten wisselen, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met ons op 033 432 08 89 of via info@hermandegroot.nl. Wij nodigen van harte uit om dit onder genot van een kop koffie of thee met ons te bespreken.
 
Wij willen NLingenieurs hartelijk danken voor dit inspiratievolle verjaardagscadeau en wensen hen een ‘vernuftige’ verjaardag!

LinkedIn

Googleplus

Volgend bericht