Jouw ambitie,

onze uitdaging

Als Adviseur Technologie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers, het verwerven van nieuwe opdrachten, de operationele en inhoudelijkheid van de aan hem/haar toevertrouwde opdrachten. In samenwerking met collega’s van de technologie lever je duurzame hoogwaardige technologische oplossingen, strategie en beleid op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling in de bebouwde omgeving.

Je waarborgt de kwaliteit binnen de adviesgroep en geeft leiding aan collega’s die meewerken aan de toevertrouwde opdrachten. Je adviseert opdrachtgevers in de breedste zin van het woord en staat deze met raad en daad bij op het gebied van technologische ontwikkelingen, trends, duurzaamheid, energie en conceptontwikkeling. Je denkt in organisatievormen, business modellen, cases en adviseert hierover de opdrachtgevers. 

Opleiding en ervaring

WO-opleiding, bijvoorbeeld TU of HBO+, een opleiding dat raakt aan de techniek, met daarbij een commerciële inslag. Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
Denken vanuit maatschappelijk oogpunt en denken vanuit de eindgebruiker is vanzelfsprekend. 

Kernkwaliteiten

Ambitieus, representatief, creatief, slagvaardig, proactief, dynamisch, flexibel, zelfstandig,
teamgeest, resultaat gericht, assertief, organisatorisch talent, netwerker, doorzien van kansen in de markt, visie in ons vakgebied, stressbestendig, goede communicatieve- en contactuele eigenschappen in woord en geschrift. 

Wat bied Herman de Groot Ingenieurs jou?

Je werkt aan een grote diversiteit van projecten en verschillende opdrachtgevers, ofwel veel afwisseling. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast werk je vanuit een inspirerende en monumentale omgeving met professionele en gemotiveerde collega’s. Uiteraard stellen wij alle faciliteiten beschikbaar die nodig zijn om je functie goed te kunnen uitoefenen. Herman de Groot Ingenieurs beschikt tevens over een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij je in deze veelzijdige functie, bezit je de gewenste kernkwaliteiten en wil je ons team komen versterken? Wij kijken welgemeend uit naar je enthousiaste reactie. 

Opleiding

WO-opleiding, bijvoorbeeld

TU of HBO+

 

Locatie

Amersfoort

 

Dienstverband

Fulltime

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle