Nieuws

Herman De Groot staat open voor aanstormend talent

18

Jul

Ook afgelopen periode hebben 5 studenten hun eigen verworven kennis in de praktijk gebracht bij Herman de Groot. Er zijn afstudeerscripties geschreven en onderzoeken gedaan op het gebied van Vastgoedstrategie, Ultradiepe Geothermie en onze naamsbekendheid.

Zowel de studenten als Herman de Groot zijn erg blij met de resultaten: mooie cijfers van school maar ook mooie resultaten en verdieping in diverse onderwerpen.
Daarnaast zijn wij blij te kunnen melden dat er 2 studenten na de vakantie bij ons in dienst treden. Welkom Guus, Specialist Geohydrologie en Stefan, Technicus Ontwerper!

Na de vakantie begint een nieuwe afstudeer/stage periode bij Herman de Groot. En wij zijn op zoek naar aanstormend talent die zijn/haar kennis graag bij ons in praktijk wil brengen. Wij zoeken verschillende studenten die bijvoorbeeld het hedendaagse Vastgoed onder de loep kunnen nemen, die toekomst zien in Ultradiepe Geothermie, of studenten die willen weten hoe het er aan toe gaat in een ingenieursbureau.

Studeer jij aan de HBO/ Universiteit en zie jij het zitten om ons team te versterken en je vast te bijten in onze materie? Zoek jij een leuke, leerzame plek met toekomstperspectief in een monumentaal pand nabij het centrum van Amersfoort? Stuur dan je motivatie vergezeld met CV naar Jobs@hermandegroot.nl. Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden en onderwerpen. Wij komen graag met jou in contact!

LinkedIn

Googleplus

Volgend bericht