Nieuws

Herman De Groot breidt uit!

04

Jul

Wij groeien uit ons jasje en nemen daarom flinke maatregelen. Wij gaan uitbreiden en dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk.

Wij hebben mooie projecten toegewezen gekregen en willen dit graag samen met nieuwe collega's ten uitvoer gaan brengen. Uiteraard op de Herman de Groot manier: vol energie, integrale aanpak, met hoge kwaliteit, gekeken naar de eindgebruiker en met een resultaat dat nog lang kan voortbestaan. 

Wij zoeken projectleiders en adviseurs die projecten kunnen begeleiden van begin tot eind. Vakmensen die weten wat ze adviseren, die staan voor hoogwaardige kwaliteit, vooruitzien en meedenken met de klant. Die kunnen organiseren, plannen en proactief werken. Wij bieden afwisselende projecten van mooie klanten, verspreid over Nederland. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een hele leuke werkplek!

En over die werkplek willen wij het volgende nog even melden. Wij zijn momenteel grondig aan het verbouwen. Ons gehele souterrain zal straks een grote eigentijdse kantoortuin worden met diverse zit en werkplekken. Geen klassieke bureaus maar een loungegedeelte, hoge werkplekken en andere moderne items van het hedendaags werken. Benieuwd? Wij ontvangen u graag na de vakantie op ons geheel vernieuwde werkplek.

Bent u geïnteresseerd in een van onze vacatures of weet u iemand die bereid is de volgende stap te nemen? Kijk op onze website voor de openstaande vacatures en laat het ons weten via jobs@hermandegroot.nl. Wij kijken uit naar nieuw talent! 

LinkedIn

Googleplus

Volgend bericht