Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

Kroketten, cavia’s en skylines

Wat hebben die met elkaar en met HermanDeGroot te maken? Het antwoord: op vrijdag 13 september klapten we onze laptops al vroeg dicht voor een leuk bedrijfsuitje naar Den Haag, en daar kwamen alle drie aan bod!


Heerlijke lunch in het WTC

Den Haag is een belangrijke stad voor HermanDeGroot, want in deze ‘mooie stad achter de duinen’ hebben we de afgelopen 25 jaar veel projecten op mogen leveren. En nog steeds: onder andere het imposante WTC is één van onze opdrachtgevers en was het startpunt voor ons bedrijfsuitje. Na in de lobby te hebben genoten van een uitgebreide lunch met heerlijke broodjes (kroket) en een lekker soepje was het tijd om de lift naar boven te nemen, waar collega Rob ons rondleidde door de technische ruimte.


Cavia’s en skylines

Nadat Rob met de nodige vragen was overladen had hij een interessante tegenvraag voor de studenten onder ons: “Wat is dat kleine apparaatje op de grond?” Diverse pogingen ten spijt werd niet geraden dat het een detectieapparaatje voor water was – en we hadden al helemaal niet verwacht dat dit apparaatje een ‘cavia’ heet!


Daarna mochten we het dak op van het WTC, waar we door het heldere weer konden genieten van een erg mooi uitzicht en leuke foto’s hebben kunnen maken. Niet alleen de skyline van Den Haag en Scheveningen waren te bewonderen, zelfs de skyline van Rotterdam was duidelijk zichtbaar!

Zonnige fietstocht

De rest van de middag vervolgden we met een leuke fietstocht door een zonovergoten Den Haag. Daarbij passeerden we ook nog wat andere projecten van HermanDeGroot, waaronder het Vredespaleis. We sloten af met een gezellig diner. Vrijdag de 13e was voor ons zeker geen ongeluksdag!

Ben jij bij ons volgende bedrijfsuitje?

Dat kan zomaar, want we hebben interessante vacatures! We zoeken onder andere een ervaren technisch consultant en een technicus ontwerper installatietechniek W (zowel op startersniveau als ervaren).


Toe aan een leuke nieuwe uitdaging in een leuk team?

Bekijk al onze actuele vacatures: hermandegroot.nl/werken-bij


75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven