Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

De kracht van HermanDeGroot zit soms in kleine dingen…

Om precies te zijn, een HermanDeGroot-golfballetje! Sinds kort prijkt er een exemplaar als trofee in de kast van Jan Robert van Veen. De reden: hij sloeg een Hole in One met dit balletje, dat hij per toeval vond op golfclub de Hoge Kleij in Leusden.


Unieke prestatie

Tot voor kort waren het alleen Johan en Mary Herman De Groot die een Hole in One wisten te slaan met een HermanDeGroot-balletje. Jan Robert heeft de primeur als eerste golfer buiten het ingenieursbureau die vermeld kan worden met een Hole in One. Terecht dus dat hij het bewuste balletje een ereplaats in zijn kast heeft gegeven! Om Jan Robert voor deze mooie prestatie te belonen die ook nog eens samenvalt met ons 25-jarig jubileum, stuurden wij hem uiteraard een gloednieuw setje, zodat hij dit seizoen alsnog met de enige echte HermanDeGroot-balletjes kan golfen.


HermanDeGroot en golf

Sinds jaar en dag dragen wij de golfsport een warm hart toe en zijn we trotse sponsor van golfclub De Hoge Kleij in Leusden. Niet alleen Johan en Mary zijn hier vaak te vinden, maar ook onze collega’s Rob, Frits en Florine slaan hier graag een balletje. Niet verwonderlijk dus dat er af en toe een balletje met ons logo erop verdwaalt…


Wie zal de volgende Hole in One ermee slaan?

94 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven