Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

Verborgen duurloop-talenten ontdekt binnen HermanDeGroot

Wie het nieuws heeft gevolgd, weet dat de kwart marathon van Utrecht op 12 mei 2019 voor veel deelnemers wat extra kilometers in de benen opleverde… zo ook voor onze collega’s! Er werd een bijzonder sportieve prestatie neergezet.

Onverwachtse topprestatie

Doordat de organisatie van de marathon de lopers onverwacht een vrije invulling gaf aan de route, wist het team van HermanDeGroot een niet te evenaren sportieve prestatie te behalen: de 11 deelnemers op de 10,5 km hebben gezamenlijk ruim 175 kilometer afgelegd!


Graag feliciteren we in het bijzonder onze collega’s Gert-Jan en Guus: Gert-Jan omdat hij op de kwart marathon als eerste de finish wist te vinden en Guus omdat hij op de halve marathon als enige wél op de uitgestippelde route bleef en daarbij een mooi PR liep!


Trots!

Al is er hier en daar wel sprake van wat spierpijn, we kijken terug op een leuke en onvergetelijke dag en we zijn uiteraard bijzonder trots op de prestatie van onze collega’s!


Ons team versterken?

Hardlopen is niet verplicht! Neem gerust een kijkje bij onze actuele vacatures en stageplaatsen.

179 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven