Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

Herman De Groot Ingenieurs doet mee aan NLDoet 2017Vandaag, vrijdag 10 maart 2017, hebben zeven werknemers van Herman de Groot Ingenieurs zich met veel enthousiasme ingezet voor het goede doel. In het kader van NLDOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd door het Oranje Fonds, hebben zij zich vandaag ingezet voor de bewoners van het St. Pieters & Blokland Gasthuis, te Amersfoort-Vathorst.

Daar hebben zij o.a. het balkon en de tuin 'zomer-klaar' gemaakt met leuke, gezellige gevulde bloembakken en tuinmeubilair opgefrist.  Zo hebben de bewoners en medewerkers van het verzorgingshuis weer een extra leuke plek om gezellig koffie en thee te drinken en activiteiten te doen.

Herman de Groot Ingenieurs heeft zich daarom ook met veel plezier ingezet voor dit doel en hoopt dat de medewerkers en bewoners van het verzorgingshuis met veel plezier gebruik zullen maken van het opgefleurde balkon en de opgeknapte tuin!

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven