Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

HermanDeGroot 25 jaar: een middag vol verrassingen!

Bijgewerkt op: 28 nov 2019

Op 14 november was het dan eindelijk zover: ons 25-jarig Jubileumfeest in theater Flint te Amersfoort. Een afwisselende middag, waarbij we onze gewaardeerde relaties en samenwerkingspartners een uniek kijkje in de wereld van HermanDeGroot gaven. En dat werd erg gewaardeerd!


Benieuwd naar de foto's en aftermovie? Scroll naar de onderkant van deze pagina!


Warme ontvangst

Buiten was het waterkoud, maar gelukkig wachtten er na de entree via de artiesteningang een lekker kopje koffie, thee en diverse lekkernijen op het podium van het mooie Flint theater. Klokslag 14 uur werd men plotseling opgeschrikt door wervelende muziek en spannende lichteffecten. “Het lijkt de Efteling wel!”, klonk het onder de verraste gasten. De zwarte gordijnen trokken omhoog en de theaterzaal verscheen, met Johan en Martijn in de spotlights op het eerste balkon. Het begin van een middag waarin nog veel meer verrassingen zouden volgen…

Van klimaatparcours tot energy bar

Al snel werd duidelijk dat het rode pluche in de theaterzaal de komende uren niet benut zou worden. De gasten begonnen aan een bijzondere reis door de wereld van HermanDeGroot, waarbij geen ruimte in het theater overgeslagen werd. Van de panoramalounge tot aan de orkestbak, overal was iets te beleven: een kijkje in het laboratorium, een verdieping in de ondergrond van Nederland en zelfs een klimaatparcours: men rolde van de ene verrassing in de andere. Natuurlijk waren er ook momenten voor ontspanning: bij Johan kon er genoten worden van een bourgondisch hapje en drankje, bij Martijn’s Energy Bar kon er weer wat extra energie worden bijgetankt.

Het vuur aan de schenen

Vele ervaringen en kennis rijker was het tijd om lekker neer te strijken in de theaterzaal. Nadat Martijn zijn tot op heden onontdekte toneelkwaliteiten had vertoond was het tijd voor de professionals: niemand minder dan Frank Evenblij en Erik Dijkstra, onder andere bekend van het tv- en radioprogramma Bureau Sport. Na een vermakelijke intro bleken ze snode plannen met Johan te hebben! Hij werd uit het de zaal geplukt om plaats te nemen in hun ‘Verhoorwagen’, een pittig kruisverhoor waaruit wel bleek dat de heren zich zeer goed hadden verdiept in de geschiedenis van Johan en het bedrijf.

Cadeautje

Gelukkig werd er afgesloten met een luchtig potje sportkaraoke, waarbij Johan en Mary een zeer persoonlijk cadeau ontvingen namens de medewerkers van HermanDeGroot: een speciale jubileumcartoon, met onze mascotte Dik, voor aan de muur. Na een leuk woordje van de locoburgemeester en een mooie afsluiting door Johan was het dan eindelijk tijd voor een welverdiende borrel.

Bedankt!

Namens het hele team van HermanDeGroot willen we alle genodigden van harte bedanken voor jullie aanwezigheid en enthousiasme op deze speciale dag. De positieve reacties maken het voor ons pas echt een succes, want naast het feit dat een 25-jarig jubileum natuurlijk gevierd hoort te worden was dit vooral ook een belangrijk moment om al onze trouwe relaties te bedanken. Op naar de volgende 25 jaar!


Benieuwd naar alle foto's?

Ontdek ze in het foto-album!


Geniet van de aftermovie!


298 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven