Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

HermanDeGroot kleurt Amersfoort oranje

Het is maandagmiddag 8 april, de zon schijnt uitbundig en de temperatuur is de 20 graden gepasseerd: ideale omstandigheden om de binnenstad van Amersfoort van speciale Koningsdagvlaggen te voorzien!


Dankbare klus

Gewapend met een bakfiets gevuld met gevulde vlaggenstokken, ladders, een klopboor en tal van ander materiaal trekken we als echt oranje-klusteam de binnenstad van Amersfoort in. Al snel kleuren de eerste straten oranje. Dit tot grote blijdschap van de winkeliers en horecagelegenheden, die maar al te graag de speciale Koningsdag-vlag aan hun gevel zien prijken.


Mooie samenwerking

Als trots ambassadeur van Koningsdag 2019 doen we graag een beetje meer. Er zijn veel vrijwilligers nodig om Koningsdag in Amersfoort tot een succes te maken en als adviesbureau voor installatietechniek steken wij graag de handen uit de mouwen om vlaggen te installeren! Hierbij werken wij samen met de ondernemersvereniging in de binnenstad, die de vlaggenstokken en vlaggen ter beschikking stelt.


‘Wij, Amersfoort’

De vlag is speciaal voor Koningsdag 2019 ontworpen, het thema is ‘Wij, Amersfoort’.

Wat ons betreft zit het ‘Wij-gevoel’ er al goed in!108 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven