Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

HermanDeGroot verstevigt haar directieteam


Wij kunnen met veel enthousiasme mededelen dat per 1 januari 2018, Martijn van der Weerd is toegetreden tot de directie van HermanDeGroot Ingenieurs en Vastgoedstrategen.

Martijn van der Weerd, sinds 2004 verbonden aan HermanDeGroot, gaat leidinggeven aan de groepen Technologie/ Duurzaamheid en Vastgoedstrategie. Onder zijn leiding zal de organisatie verder groeien en zich kwalitatief verder ontwikkelen op het gebied van technologie, duurzaamheid en strategische adviezen in vastgoed. Johan Herman de Groot zal binnen het directieteam de algemene zaken behartigen en zich richten op de verdere ontwikkelingen op het gebied van ultra diepe geothermie binnen Larderel Energy. Larderel Energy is een onderneming van HermanDeGroot. Wij zijn ervan overtuigd, dat met deze aanpassingen binnen onze organisatie wij nog beter in staat zijn onze opdrachtgevers van dienst te zijn en de continuïteit van onze organisatie is gewaarborgd. Wij zien dan ook met veel vertrouwen de toekomst van onze organisatie tegemoet.

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven