Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

Het hele jaar Valentijnsdag!

Wie jarig is trakteert. En niet één keer: wij geven onze trouwe relaties het hele jaar door wat extra liefde door te trakteren op een overheerlijke gebakslof van Van Gent Patisserie in Amersfoort! Bij HermanDeGroot is het tijdens het 25-jarig jubileumjaar dus bijna elke dag wel een beetje Valentijnsdag…

Smaken kunnen verschillen…

Zoals een eerder bericht doet vermoeden zitten er geen geothermisch aangedreven kaarsjes op de taart en je kunt er ook niet mee tijdreizen, maar dat hij goed smaakt is zeker. Diverse smaken als chocolade, verschillende fruitsoorten en dit mooie roze exemplaar met marsepein en bitterkoekjes zijn de revue al gepasseerd en ze zijn stuk voor stuk om van te smullen. Welke nou echt het allerlekkerst is? Dat lijkt op dit moment toch de citroen-merengue te zijn!


Komt u ook proeven?

Bent u geïnteresseerd in onze duurzame technologische oplossingen, strategie en beleid op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kopje koffie – mét taart! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@hermandegroot.nl of door te bellen naar 033 - 432 08 89.

58 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven