Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

Kantoor The Pavilion te Amsterdam opgeleverd

Op vrijdag 29 april 2016 is kantoorgebouw 'The Pavilion' aan de Fred. Roeskestraat 99 in Amsterdam opgeleverd aan All-In Real Estate.

Afgelopen dinsdag 24 mei werd het gebouw feestelijk geopend in aanwezigheid van ruim 150 genodigden. Opmerkelijk is dat het 1800m2 tellende gebouw naast kantoorfunctie voor huurder Makerstreet, ook dienstdoet als schakelhuis voor Liander. Een bijzondere combinatie welke door een eveneens bijzondere samenwerking van verschillende partijen tot stand is gekomen. Tijdens de feestelijke opening werd gesproken over de atypische, groene en rustige leefomgeving met veel laagbouw, waar men zich bevond. Ingeklemd tussen de Parnassusweg en het Olympische gebied, fungeert deze straat voor een diverse groep gebruikers: van de kunstzinnige van de Rietveld academie tot aan de kinderen van de Geert Grote School maar ook als toegang naar de tijdelijke rechtbank en de vele nieuwe bewoners door de komst van een appartementencomplex.

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven