Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

Marathon Amersfoort: een geslaagde ‘thuiswedstrijd’!

De onvergetelijke Utrecht Science Park marathon smaakte naar meer! Daarom stonden enkele van onze loopfanaten en aanhang ook op 16 juni weer aan de start van de 10 km en halve marathon van Amersfoort.

Meerdere PR’s gesneuveld

Het weer liet zich van zijn beste kant zien en hetzelfde gold onze 10 km-lopers! Joep is dit voorjaar gestart met hardlooptraining en liep een zeer mooie tijd van 55.54. Eline wist met een eindtijd van 50.35 haar PR te verbeteren. De wedstrijd eindigde in een spannende nek-aan-nekrace, waarbij Gert-Jan in de laatste meters Cornelis voorbij sprintte.


Op de halve marathon werden ook mooie resultaten behaald. Guus eindigde in de top 100 en ook op deze afstand sneuvelde er een PR: Florine liep ruim een kwartier van haar vorige record af.


Revanche

Dat er na de chaos in Utrecht een mooie revanche is geleverd op de 10 km mag wel duidelijk zijn. We kijken wederom terug op een geslaagd en gezellig evenement in ons ‘eigen’ Amersfoort!


81 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven