Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

NLdoet 2019: de grote tuinmetamorfose!

Vandaag hebben we ons weer met wat enthousiaste HermanDeGroot-collega’s voor NLdoet ingezet: dit jaar hadden we als klus om de tuin van dagbesteding de Stuifberg in Amersfoort klaar voor de zomer te maken.


Weer of geen weer...

Het is een regenachtige vrijdagochtend, maar we laten ons niet afschrikken door de laatste stuiptrekkingen van de winter. Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat de bewoners van de Stuifberg straks weer heerlijk van hun tuin kunnen genieten!
Handen uit de mouwen

Al snel veranderen de kale plantenbakken in vrolijke perkjes, wordt het tuinmeubilair opgepoetst totdat het er weer als nieuw uitziet, worden de versleten tuintafels uit elkaar gehaald en mooie nieuwe exemplaren in elkaar gezet. Na enkele uren hard werken ziet de tuin er weer fris en gezellig uit, met leuke zitjes en zelfs een kruidentuin waar de bewoners heerlijke mediterrane gerechten mee zullen gaan koken.


Laat de zomer maar komen!

De tuin staat er weer verzorgd bij en we kunnen samen met de bewoners en medewerkers van de Stuifberg terugkijken op een geslaagde en gezellige dag. We bedanken hen voor hun enthousiasme en gastvrijheid en wensen ze heel veel plezier met hun mooie tuin!

72 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven