Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

Oplevering 1.200 zonnepanelen op winkelcentrum de Heuvel in Eindhoven

Bijgewerkt op: 28 jan 2019

Op donderdag 15 november 2018, heeft de oplevering plaats gevonden van meerdere velden zonnepanelen op het dak van Winkelcentrum de Heuvel te Eindhoven.

De realisatie was uitdagend door complexiteit van functies, diversiteit en ligging van het dak op het complex. Er zijn op dit moment circa 1.200 zonnepanelen geplaatst en ingekoppeld op de voorzieningen van het winkelcentrum.


Door de plaatsing van de panelen wordt 20% van de benodigde stroom van de algemene ruimten en technische installaties, duurzaam opgewekt.

Een uniek duurzaam project op een unieke locatie in de binnenstad van Eindhoven!


HermanDeGroot Ingenieurs en Vastgoedstrategen is betrokken geweest bij dit project vanaf de allereerste onderzoeksfase, SDE+ subsidieaanvraag, Ontwerpstukken voor gunning en aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding en oplevering.


HermanDeGroot heeft hierbij het gehele traject begeleidt voor opdrachtgever CBRE Global Investors (NL) B.V. De technische realisatie en uitvoering is gedaan door Hoppenbrouwers Techniek B.V. uit Udenhout.

29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven