Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina! Hier vindt u het laatste nieuws over HermanDeGroot, reacties op extern nieuws en onderzoeksresultaten.

HermanDeGroot en winkelcentrum de Heuvel in Eindhoven

In het centrum van Eindhoven is al sinds de oplevering in 1992, winkelcentrum “de Heuvel” een begrip. Het winkelcentrum met een bruto vloeroppervlak van circa 52.700 m² biedt onderdak aan vele winkels, horecagelegenheden, hotel, parkeergarage en is opgebouwd uit verschillende passages, glaskoepels en centrale gangen verdeeld over meerdere bouwlagen. Onlangs is een deel van het winkelcentrum geheel vernieuwd en zijn een deel van de technische installaties geüpgraded.

Herman de Groot Ingenieurs heeft zich de afgelopen jaren met meerdere projecten binnen “De Heuvel” te Eindhoven bezig gehouden. Zo is er door Herman de Groot een technische visie voor energiebesparing opgesteld: een integraal plan met mogelijkheden tot besparingen op elektra, water en gas in relatie tot de gebouw gebonden technische installaties. Door Herman de Groot is het Aanbestedingsdocument opgesteld en is uitvoeringsbegeleiding gedaan voor de vervanging en het upgraden van de Meet- en Regelinstallaties naar een toekomstbesteding IP-gestuurd gebouwbeheersysteem. Er is ook onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor optimalisatie van het hydraulisch principe van de klimaatinstallaties. De verschillende technische mogelijkheden zijn beschreven in een rapportage en zijn in een concreet stappenplan gezet in relatie tot het meerjarenonderhoudsplan. Op dit moment zij wij opnieuw betrokken bij verdere upgrade van de technische installaties in “De Heuvel”, wij hopen u hierover op korte termijn verder te kunnen informeren.

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven