Jouw ambitie,

onze uitdaging

Als projectmanager/ ontwerper elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers, het verwerven van nieuwe projecten en de operationele en technische zaken begeleiden van de aan hem/ haar toevertrouwde projecten.

Wil jij werken in een inspirerende, innovatieve en monumentale omgeving met professionele en gepassioneerde collega’s? Bij een bedrijf met mooie klanten en werken aan grote diversiteit bijzondere duurzame projecten met eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke groei?

Heb jij een afgeronde opleiding elektrotechniek HBO/WO-niveau en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie? Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied en werk je graag met professionele collega’s aan projecten, zoals: kantoorcomplex Willemswerf Rotterdam, laboratoria CVI Lelystad, Genmab Utrecht, diverse grootschalige zonne-energieprojecten of duurzame energie uit ultradiepe geothermie?

Kies dan voor HermanDeGroot en stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@hermandegroot.nl en overtuig ons waarom juist jij ons gemotiveerde team kan versterken. 

Opleiding

HBO/WO-niveau en

minimaal 3 jaar ervaring

 

Locatie

Amersfoort

 

Dienstverband

Fulltime

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on LinkedIn