Stage en afstuderen

Op zoek naar een interessante stage of afstudeeropdracht?

Wij bieden HBO- en WO-studenten de mogelijkheid om essentiële werkervaring op te doen in een inspirerende omgeving. Dat kan in de vorm van een stage in het tweede of derde studiejaar of een van tevoren geformuleerde opdracht zoals een onderzoek of een afstudeeropdracht.

 

Ben jij klaar voor de volgende stap naar de top? En ben je op zoek naar een leuke en zinvolle stageplaats in een dynamische omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden, dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via jobs@hermandegroot.nl

Zij gingen je voor:

Afstudeerstage, Master Earth, Structure and Dynamics, Universiteit Utrecht

Mijn afstudeeronderzoek bij HermanDeGroot richtte zich op het ontwerp en de kosten van een ultra-diepe geothermische centrale. Ik heb veel geleerd over verschillende aspecten die komen kijken bij het maken van een kostenanalyse en alle factoren waar rekening mee gehouden dient te worden, niet in de laatste plaats door het enthousiasme en de toewijding van alle collega’s die bereid waren om mij verder te helpen met mijn onderzoek.

 

De vijf maanden die ik hier heb doorgebracht zijn op die manier voorbijgevlogen, en ik heb mijn tijd hier dan ook als zeer positief ervaren!

 

MICHAEL ALTENA

Afstudeerstage, Master Earth Structure and Dynamics, Universiteit Utrecht

 

Ik heb precies vijf maanden lang bij HermanDeGroot stage gelopen met als onderwerp hoge temperatuur opslag. Hierbij kreeg ik veel vrijheid in mijn opzet en uitwerking van het onderwerp. De hoge temperatuur opslag is bedoeld om fluctuaties in de vraag naar energie te kunnen overbruggen. Uiteindelijk heb ik de theoretische resultaten toegepast in een case study.     

 

Tijdens de stage heb ik altijd prettig contact gehad met alle collega’s en mede-stagiaires.  Ook heb ik de installatietak van HermanDeGroot mogen zien door een werkbezoek te brengen aan de Willemswerf in Rotterdam. Dit geeft een mooi inzicht in de veelzijdigheid van het bedrijf.

 

HESSEL HULSBOS

OUR NEW PLACE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

© 2018 HermanDeGroot

Herman-de-Groot 25-jarig jubileum V1.jpg