Stage en afstuderen

Op zoek naar een interessante stage of afstudeeropdracht?

Wij bieden HBO- en WO-studenten de mogelijkheid om essentiële werkervaring op te doen in een inspirerende omgeving. Dat kan in de vorm van een stage in het tweede of derde studiejaar of een van tevoren geformuleerde opdracht zoals een onderzoek of een afstudeeropdracht.

 

Ben jij klaar voor de volgende stap naar de top? En ben je op zoek naar een leuke en zinvolle stageplaats in een dynamische omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden, dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via jobs@hermandegroot.nl

Zij gingen je voor:

Afstudeeropdracht, Small Business & Retail Management, Hogeschool Utrecht.

 

Larderel Energy staat (of stond) voor de lastige opgave om haar plannen om ultradiepe geothermie in de regio Eemland te introduceren. Hiertoe onderzocht ik eind 2019 wat de financieringsopties zijn van Larderel Energy om deze plannen te financieren. Vervolgens heb ik onderzoek gedaan naar de informatiebehoefte van participatiemaatschappijen bij een kredietaanvraag en een pitch deck voor Larderel Energy opgesteld. Bij de uitvoering van mijn afstudeeropdracht werd ik actief gesteund door Guus Cals en kon ik altijd terecht bij overige werknemers van HermanDeGroot. De sfeer en de saamhorigheid maakte de uitvoering van mijn afstudeeropdracht een absoluut succes.

 

REMCO KETELAAR

Stage, Sustainable Energy Technology, TU Eindhoven

 

“In de afgelopen 3 maanden heb ik bij HermanDeGroot mee mogen werken aan het eerste geothermie project in Nederland waar elektriciteit mee wordt opgewekt. Daarbij heb ik gekeken naar de unieke eigenschappen van een aardwarmtecentrale en de effecten daarvan op het elektriciteitsnet. De opdracht was heel uitdagend maar door de input van collega’s en fijne werksfeer is het toch gelukt. Ik kan iedereen een stage aanraden bij HermanDeGroot, want het bedrijf is inmiddels niet alleen een expert op het gebied van duurzaamheid, maar óók in het begeleiden van stagiaires.

MICHIEL PEETERS

Stage, Earth Sciences, Universiteit van Amsterdam

 

Ik heb in 4 maanden het implementatieplan geschreven voor geothermie, en heb in deze periode ontzettend veel geleerd over zowel technische- als bedrijfsprocessen. Het implementatieplan is zeer breed en omvat ook onderwerpen die ik niet meekrijg op de opleiding. Gelukkig heeft HermanDeGroot een divers team van experts op deze gebieden en kon ik heel makkelijk mijn collega’s hier vragen over stellen. Dit zorgt voor een motiverende, prettige, en informele werksfeer.

 

Het resultaat is een mooi rapport dat niet alleen erg breed is, maar ook veel diepgang heeft. Ik kijk steeds met veel plezier terug naar deze stageperiode.

 

DIMITRI TJON TJIE FAT

Stage, Energy Science, Universiteit Utrecht

 

Tijdens mijn stage bij HermanDeGroot heb ik onderzoek gedaan naar het elektriciteitssysteem in 2030.

Want hoe ziet dat er nou precies uit? En passen de huidige werkzaamheden van HermanDeGroot hier wel in, of moeten zij zich aan gaan passen?

 

De afgelopen vier maanden heb ik met veel plezier aan het beantwoorden van deze vragen gewerkt, niet alleen door het interessante onderwerp, maar ook dankzij de leuke collega’s en mede-stagiairs!

 

SANNE GORT

OUR NEW PLACE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.