Vacature: Ondernemende Teammanager Vastgoedstrategie (lid MT)

Fulltime, Amersfoort

Als Manager Vastgoedstrategie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw team en onderhoud je actief contacten met bestaande en nieuwe relaties. Als MT-lid geef je mede richting aan de verdere succesvolle ontwikkeling van HermanDeGroot. Naast jouw marktgerichte activiteiten adviseer je bestaande relaties en ben je een vraagbaak voor collega’s.

Opleiding en ervaring

Om deze uitdaging waar te maken heb je een academische opleiding (bijvoorbeeld TU of HBO+) in het vakgebied en aantal jaren werkervaring in de vastgoedmarkt. Denken vanuit maatschappelijk oogpunt en denken vanuit de eindgebruiker is vanzelfsprekend.

 

Kernkwaliteiten

Je beschikt over leidinggevende ervaring en voelt je thuis op uiteenlopende niveaus. Je bent dan ook een communicatieve en verbaal vaardige professional, die mensen aan zich weet te binden en te overtuigen van jouw visie. Dynamiek en daadkracht gecombineerd met een gezonde dosis humor kenmerken jouw stijl.  

Wat biedt HermanDeGroot jou?

Je werkt aan een grote diversiteit van projecten en verschillende opdrachtgevers, ofwel veel afwisseling. Daarnaast werk je vanuit een inspirerende en monumentale omgeving met professionele en gemotiveerde collega’s. HermanDeGroot beschikt uiteraard over een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Kies voor HermanDeGroot en stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@hermandegroot.nl en overtuig ons waarom juist jij ons gemotiveerde team kan versterken. 

© 2020 HermanDeGroot

HermanDeGroot%20JPG_edited.jpg