Vacature:

Ontwerper Duurzaamheid

Fulltime, Amersfoort

Heb jij een passie voor technologie en duurzaamheid in de gebouwde omgeving en ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière? Dan hebben wij een perfecte uitdaging voor jou!

 

Wat ga je doen?

Als Ontwerper Duurzaamheid breng je de wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker in kaart en voorzie je de klant van hoogwaardige adviezen op het gebied van technologie en duurzaamheid. Je ontwerpt en berekent zelfstandig alle technologie oplossingen. Hierbij werk je samen met een professioneel team, onder leiding van de adviseur technologie. Daarnaast onderhoud je een goede relatie met alle stakeholders en samenwerkingspartners en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de markt.

Zie jij uitdaging in ontwerpvraagstukken over optimale gebouwinstallaties, energiebesparing, duurzaamheid en een comfortabel binnenklimaat in aansprekende gebouwen integraal aan te pakken?

Wie zoeken we?

  • Je bent commercieel ingesteld en inbeelding in de klant is voor jou vanzelfsprekend.

  • Je kunt adviezen goed verwoorden, zowel in een gesprek als in honorariumvoorstellen.

  • Je bent enthousiast en gedreven om nieuwe uitdagingen aan te gaan en projecten binnen te halen.

  • Je bent gestructureerd, kunt goed prioriteiten stellen en slim je dag indelen.

  • Je kunt goed zelfstandig werken, neemt het initiatief en je verantwoordelijkheid.

 

Gewenste opleiding en ervaring:

  • HBO/ WO werk- en denkniveau.

  • Technische opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek of algemene technologie.

  • 3 á 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een fulltime dienstverband met flexibele werktijden, enthousiaste collega’s, een mooie werkplek in een inspirerende en monumentale omgeving, een fijne sfeer (inclusief gezellige borrels en leuke personeelsuitjes) en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast bieden we je alles wat je nodig hebt om door te groeien en je te ontwikkelen.

 

Jou op het lijf geschreven?

Herken je jezelf in het profiel en heb jij zin in deze mooie uitdaging? Stuur je advies waarom wij jou zouden moeten toevoegen aan ons team met cv naar jobs@hermandegroot.nl. Wie weet nodigen wij je dan binnenkort uit voor een kop koffie om kennis te maken!