Vacature:
Office Assistent met passie voor (online) marketing

Fulltime, Amersfoort

Wij zoeken een office assistent met passie voor (online) marketing. Ben jij de duizendpoot met commerciële inslag en kun je goed organiseren? Dan hebben wij een perfecte uitdaging voor jou!

 

Wat ga je doen?

Als office assistent ondersteun je de office manager en ben je mede verantwoordelijk voor de online marketing van HermanDeGroot en Larderel Energy. Jij zet HermanDeGroot en Larderel Energy op de kaart van Nederland. Je zorgt ervoor dat mensen ons vinden, leren kennen en waarderen. Je schrijft zelf teksten, maakt korte filmpjes en zet online media in om onze doelgroep te bereiken. Je analyseert en vertaalt gegevens naar nieuwe ideeën en content. Je bent voortdurend in beweging en in de ban van wat er online gebeurt. Instagram, LinkedIn en andere media hebben geen geheimen voor je. Jij weet waar mensen zoeken, waar ze interesse in hebben en wat ze graag willen zien en lezen. Daarnaast heb je te maken met verschillende organisatorische-, commerciële- en administratieve processen.

 

Wie zoeken we?

  • Je bent commercieel ingesteld en kan dit vertalen in onze websites en online kanalen.

  • Je bent enthousiast en kan goed organiseren om diverse taken in goede banen te leiden

  • Je bent gestructureerd, kunt goed prioriteiten stellen en slim je dag indelen.

  • Je kunt goed zelfstandig werken, neemt het initiatief en je verantwoordelijkheid.

 

Gewenste opleiding:

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Opleiding Commerciële economie, Marketing of andere relevante opleiding.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een 32 uur dienstverband, enthousiaste collega’s, een mooie werkplek in een inspirerende en monumentale omgeving, een fijne sfeer (inclusief gezellige borrels en leuke personeelsuitjes) en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast bieden we je alles wat je nodig hebt om door te groeien en je te ontwikkelen.

 

Jou op het lijf geschreven?

Herken je jezelf in het profiel en heb jij zin in deze mooie uitdaging? Stuur je motivatie met cv naar jobs@hermandegroot.nl. Wie weet nodigen wij je dan binnenkort uit voor een kop koffie om kennis te maken!