Vastgoedstrategie

Vastgoed heeft waarde als het een tevreden huurder heeft. Wij ontwikkelen visie en strategie waarin de beleving van de gebruiker centraal staat en waarborgen zo een maximale waarde voor uw vastgoed. 

Niet alleen bij oplevering, maar ook in de toekomst.

Een passend vastgoedconcept

Wij beoordelen uw vastgoed(portfolio) op basis van de huidige status, een marktanalyse en natuurlijk de ambities van de eigenaar. Vervolgens bepalen wij welke wijze van verduurzaming zinvol is en ontwikkelen wij diverse alternatieve concepten voor het vastgoed. Dit kan variëren van renovatie tot aan herbestemming, transformatie of aan- en verkoop.

 

Een toekomstbestendige business case

Wij helpen u om een economisch verantwoorde keuze te maken. Hiervoor brengen wij per vastgoedconcept de financiële effecten in kaart met een heldere business case. Na de keuze voor een concept wordt er een concrete route uitgezet voor zowel de korte, midden als lange termijn. Zo garanderen wij u van rendabel vastgoed voor nu en in de (verre) toekomst.

 

Onze totaaloplossing

Indien u dit wenst kunnen wij zorgdragen voor uw gehele vastgoedproject: van visie, planvorming en ontwerp tot aan realisatie en beheer na oplevering. We hebben een bewezen expertise in het beheersen, coördineren en optimaliseren van projecten en processen. Hierbij managen we als onafhankelijk adviseur de kosten en doorlooptijd en waarborgen we de kwaliteit.

 

Kiest u voor ons als gedelegeerd opdrachtgever, dan kunt u vanzelfsprekend rekenen op end-to-end samenwerking met een toegewijd team, een vast aanspreekpunt en korte communicatielijnen. We bieden een multidisciplinaire aanpak en maken waar nodig gebruik van externe expertise.

 

Duurzaamheid in de breedste zin van het woord

Duurzaam bouwen verhoogt het gebruikscomfort en de waarde van vastgoed en verlaagt de exploitatiekosten. Daarom is duurzaamheid bij ons continu onderdeel van het project: of het nou gaat om nieuwbouw, renovatie, transformatie of onderhoud van vastgoed. Kwalificaties als BREEAM, Green Key, EPA-U, EPG en GPR maken het duurzaamheidsniveau zichtbaar.

 

Onder duurzaamheid verstaan wij ook het voldoen aan de wet- en regelgeving van vandaag en morgen. Daarnaast zorgen wij voor een duurzame relatie tussen de financier, eigenaar, gebruiker en huurder door een brug te slaan tussen de verschillende belangen.

 

Vastgoedstrategie is maatwerk

Geen situatie is hetzelfde. We nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om te bepalen wat wij voor uw (leegstaande) vastgoed kunnen betekenen.  

 

Bel ons op 033 - 432 08 89 of verstuur een e-mail naar info@hermandegroot.nl. Onze adviseurs staan u graag te woord!

Wij zijn aangesloten bij: