Nieuws

World Trade Center Den Haag feestelijk heropend

29

Jul

Onlangs is het vernieuwde WTC The Hague feestelijk heropend!
Om World Trade Center The Hague door te laten groeien tot dé zakelijke ontmoetingsplek voor Den Haag,  heeft het WTC een ware metamorfose ondergaan. De metamorfose bestond uit de verplaatsing van de hoofdentree naar de Prinses Beatrixlaan, een uitbreiding van het WTC The Hague Conference Center en de toevoeging van nieuwe voorzieningen, zoals bar-brasserie Mondano, en een AH-to-Go. Door deze aanpassingen is het WTC The Hague gegroeid naar een kwalitatieve en ideale mix van kantoren, horeca en dagelijkse voorzieningen.

Herman de Groot Ingenieurs heeft de benodigde technologische concepten per functie ontwikkeld voor de herontwikkeling van het WTC Plaza. In deze concepten staat centraal dat een aangename, comfortabele, functionele en veilige omgeving ontstaat in het gebouw. De entree en faciliteiten voor alle huurders en bezoekers in het WTC moet prettig zijn om in te verblijven en te kunnen werken.
 
Dit vereist een integrale aanpak voor de ontwikkeling van de technologische concepten, waarbij door Herman de Groot Ingenieurs vanuit de diverse gebruikersfuncties, in relatie tot de positionering van de ruimten in het gebouw, bouwfysica en vormgeving, de concepten zijn ontwikkeld.
 
De ontwikkelde technologische concepten zijn door Herman de Groot Ingenieurs tevens op een verantwoorde (financieel, exploitatie technisch, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en esthetische) wijze ontworpen. Het afstemmen en het integreren van de technologie is in nauwe samenwerking met de verschillende ontwerpende partijen tot stand gekomen.

LinkedIn

Googleplus