Projecten      Vastgoed

WTC Den Haag Lobby

Herman de Groot Ingenieurs heeft de benodigde technologische concepten per functie ontwikkeld voor de herontwikkeling van het WTC Plaza. In deze concepten staat centraal dat een aangename, comfortabele, functionele en veilige omgeving ontstaat in het gebouw. De entree en faciliteiten voor alle huurders en bezoekers in het WTC moet prettig zijn om in te verblijven en te kunnen werken.
 
Dit vereist een integrale aanpak voor de ontwikkeling van de technologische concepten, waarbij door Herman de Groot Ingenieurs vanuit de diverse gebruikersfuncties, in relatie tot de positionering van de ruimten in het gebouw, bouwfysica en vormgeving, de concepten zijn ontwikkeld.
 
De ontwikkelde technologische concepten zijn door Herman de Groot Ingenieurs tevens op een verantwoorde (financieel, exploitatie technisch, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en esthetische) wijze ontworpen. Het afstemmen en het integreren van de technologie is in nauwe samenwerking met de verschillende ontwerpende partijen tot stand gekomen.

Opdrachtgever

Bouwinvest/ Sens Real estate

 

Locatie

Den Haag

 

Architect

Aterlier Pro

© 2020 HermanDeGroot

HermanDeGroot%20JPG_edited.jpg